obědové menu

Út 26.3.
Kapustová polévka s chorizem
1. Kuřecí steak plněný gorgonzolou a špenátem, krémový bulgur 1,7 160 Kč
2. Fusilli, máslová dýně, kozí sýr 1,3,7 150 Kč

St 27.3.
Hovězí vývar, zelenina, fregola 1,3
1. Mořská štika, cous-cous s brokolicí, beurre blanc 1,4,7,12 160 Kč
2. Risotto se sušenými rajčaty a bazalkou 7 150 Kč

Čt 28.3.
Fazolová polévka, pancetta
1. Vepřová panenka, mrkvové pyré, švestková omáčka 7,12 160 Kč
2. Tagliatelle amatriciana, mozzarella 1,3,7 150 Kč

Pá 29.3.
Rybí polévka s rajčaty 4,7
1. Konfitovaný králík, cuketa, gnocchi 1,3,7,8 160 Kč
2. Risotto se sýrem Taleggio 7 150 Kč